Hitta rätt e cigg, som passar just dina vanor

Hur hittar jag en passande e cigg för mitt behov.

Att sluta röka känns för många som en omöjlig sak att göra. Många har testat allt möjligt för att bli kvitt med röksuget. Nikotin tuggummi, nikotin plåster, sprayer, tabletter och så vidare, men ingenting slår bort känslan av att ta en cigarett.

Varför skulle då en e cigg hjälpa om inget annat gör det?

Jag själv har blivit väldigt hjälpt utav e-cigg för det liknar cigaretter. Så mycket som andra alternativ misslyckas med att göra.

Med en e cigg så för du ett föremål till munnen och andas in, precis som med en cigarett. Just detta med andningen har hjälpt mig mycket då inget annat alternativ till rökning gör det. Man andas in, drar ner ångan i lungorna. Och sen andas du ut och ser ångan precis som om du hade rökt en cigarett. Att se ångan lurar hjärnan lite för att tro att du röker. Det tillfredsställer en på ett annat sätt än till exempel ett tuggummi skulle göra.

Du kan välja tobaks e-juice så smaken påminner om en cigarett, även menthol om man föredrar det. Du kan även välja annan smak på e-juicen, finns en hel uppsjö av olika smaker till din ecigg. Man kan välja en e-juice med eller utan nikotin. Det finns olika nikotin styrkor på e-juicen. Så det ska passa just dig för att du ska slippa nikotinsuget när du försöker sluta röka.

Vilken elcigg passar då dig?

Beroende på vad du är ute efter för resultat så finns det hur många olika e-cigg som helst. Det finns de lite mindre så kallade “pennor” som är enkla. Och man kan ha högre nikotinhalt i utan att det river i halsen. Detta passar dig som vill sluta röka och vill ha något som liknar en cigarett så mycket som möjligt.

Vill du hellre ha stora moln och mycket smak finns det större maskiner som kan passa dig bättre. Men för de som bara vill sluta röka ska man sikta in sig på en liten enklare e-cigg. Där du får bra med nikotin och lite ånga som påminner om cigarettrök.

Det absolut bästa är att gå in i en e cigg butik där de kan hjälpa dig. Att hitta den e-cigg. som passar dig och dina behov allra bäst.