Så fick cbd olja mig att sluta med droger

”En solskenshistoria om CBD olja”

I juni 2018 satt jag på en parkbänk med några polare. Och rökte en spliff, eller joint om du hellre säger det. Vi hade en grym stund när ett gäng förbipasserande puffade på något som gav extrema moln. Nyfiken som jag var så stoppade jag dom och frågade vad det var dom puffade på. Dom förklarade noggrant vad det var och sen sa ena killen, jag vejpar cbd olja. Vilket är grymt mycket bättre än det där som ni sitter och puffar på, du får inget rus. Men din kropp blir lugn, och dessutom så är det hälsosamt och bra för din kropp. Jag blev lite nyfiken, så jag bytte nummer med den här killen.

Cbd olja som ger en skön känsla men inget rus, det där måste ju provas

Några dagar senare ringde jag upp grabben, som hette Pontus och vi bestämde oss för att träffas. Sagt och gjort. Vi bestämde träff på samma parkbänk som vi sågs första gången, kl 18.00, jag var där en kvart för tidigt. Ivrig som jag var på att få veta mer om den här cbd oljan. Han var en kvart försenad, men det gjorde inte mig någonting, han dök ju iallafall upp.

Han lärde mig allt han visste

Om cbd olja, till och med bakgrundshistorien till hur den kom till Sverige och Europa. Han berättade alla lagar gällande cbd och mitt intresse blev bara allt större. Jag följde med hem till honom och han började googla runt. För att få fram den sidan som han alltid beställer ifrån och det slutade med att jag fick beställa. Ett så kallat startkit med cbd olja med en vape enhet, då han ansåg det som det bästa alternativet.

Och dessutom mycket coolare

Två dagar senare fick jag hem mitt paket och jag kunde inte bärga mig. Jag hade inte rökt en spliff på tre dagar. vilket var lång tid för mig, enbart för att testa. Och se hur cbd olja faktiskt fungerar, i nyktert tillstånd. Sedan den dagen så har jag inte rökt en enda spliff och jag mår så mycket bättre idag. Samt kroppsligt, än vad jag gjorde då. Min hy är fräschare , och jag sover mycket bättre på kvällarna. Jag promotar cbd olja till alla jag känner och träffar på. Nu har jag till och med köpt ansiktsprodukter gjorda på cbd olja till min mamma i julklapp.